Medische Pedicure Wendy Delaere

Behandelingen 

Medische pedicure € 32

  • Onderzoeken en reinigen van de voeten, huid en nagels
  • Knippen nagels, nagelhoekjes vijlen, nagelwallen verzorgen
  • Voorkomen dat nagels gaan ingroeien of het behandelen ervan
  • Wegnemen eelt, kloven, likdoorns, eksterogen
  • Behandelen (dunner frezen) van verdikte kalknagels, traumanagels, schimmelnagels
  • Nagel en nagelriemen verzorgen met de nagelolie van Dadi’oil
  • Inwrijven van de voeten met de uitstekende voetcrème van HFL (Dermoleen)
  • Afgesloten met een korte voetmassage

Medische pedicure & gellak € 52

Behandeling medische pedicure zoals hierboven beschreven met Gellak. De lak is dikker dan gewone nagellak en door de manier waarop gellak wordt aangebracht, is het ook beter gehecht aan je nagels. Gellak blijft vaak 6 tot 8 weken weken mooi op je teennagels. Indien je de gellak zelf wilt verwijderen is de eerste en de meest gebruikte manier de gellak laten weken in aceton. Besprenkel een wattenschijfje met pure aceton (bij de drogist te koop). Vouw het wattenschijfje om je nagel heen en klem het vast met een stukje aluminium folie. Laat dit ongeveer 10 minuten zitten tot de gellak los begint te zitten. Je kan ook kiezen om de gellak door mij te laten verwijderen bij een volgende pedicure (geen meerprijs)

Medische pedicure & lakken € 37

Behandeling medische pedicure zoals hierboven beschreven met nagellak. Ik werk steeds met hoogwaardige en sneldrogende nagellak.
Ieder seizoen investeer ik in nieuwe kleuren nagellak volgens de laatste nieuwe modetrends. U mag natuurlijk ook steeds een eigen kleur nagellak meebrengen. Graag slippers voorzien bij deze behandeling.

Nagelreconstructie € 5/nagel

Nagelreconstructie met luchtdoorlatende gel van HFL Laboratories. Om beschadigde nagels te herstellen of te repareren.
De natuurlijke nagel wordt gedeeltelijk vervangen door middel van HFL medical reconstruction gel.  Een nagelreparatie of reconstructie geeft fantatische resultaten, het voelt heel natuurlijk aan en geeft u een mooie esthetisch, goed verzorgde teennagel.
Nagelreparatie is zowel toepasbaar bij zowel mannen als vrouwen!